Ett företag inom VVS i Varberg

Hej på er! Idag ska jag tala mer er om någonting riktigt spännande. Nämligen det här med att jag har fått hjälp med att byta ett expansionskärl! Till en sådan här uppgift krävs det yrkesmän med expertkunskaper. Jag tänkte därför att det kunde vara bra om jag fick berätta för er om ett dylikt företag. Det finns ett företag som fixar det mesta inom rör i Varberg med omnejd. De kan givetvis hjälpa till med det mesta inom VVS. Företaget ifråga heter Getteröns vvs AB

 

Jag är verkligen glad över att jag fann det här företaget och det ska jag ska jag säga er med en gång; jag är inte från Varberg! Så därför är jag inte så bevandrad i vilka företag här som är behjälpliga med rör i Varberg. Jag har nämligen en sommarstuga ute på Getterön i likhet med många andra. Nu talade jag med en granne som är från Borås, men som jämt är nere på Getterön över sommaren, och han berättade då för mig om Getteröns vvs AB, och att han själv anlitat sig av det här företaget. Han rekommenderade mig att göra likaså, när jag behövde denna hjälp med att byta ut expansionskärlet. I dessa tider när alla i stort sett är så duktiga på datorer och internet och finner den mesta informationen de behöver, ute på det breda och vida nätet, är jag inte alls så duktig på det här. Jag är 70 och har nyss börjat blogga, efter att gått en kurs i data på ett studieförbund. Det är inte alldeles lika självklart enkelt för mig att finna information på nätet, och googla mig fram på företag inom rör i Varberg, som det säkerligen är för er, även om jag så sakteliga börjar lära mig. Jag tycker det är kul att jag i alla fall lärt mig så pass mycket, att jag nu klarar att skriva ett litet inlägg om Getteröns vvs AB.