Ett inlägg om bygg

Nu är det kallt i Motala med flera minusgrader men så är det ju i mitten av december och det ser ju ut att bli en vit jul. Förra året vid den här tiden så var det helt nyrenoverat i villan och det var så roligt att fira jul i ett så vackert hus. Det var inte en dag för tidigt med denna renovering och vi valde att vända oss till ett företag med tjänster inom bygg och renovering och trots att det gått ett år har jag aldrig skrivit ett inlägg om just detta men bättre sent än aldrig. Behöver du hjälp med bygg? Då ska du tänka på följande:

Lita på mitt omdöme, anlita gärna det företag jag anlitade.Om du behöver hjälp med byggandet så kan jag varmt rekommendera detta byggföretag. Renoveringen blev alla tiders.Självklart ska du ändå ta offerter från några olika företag så att du har någonting att jämföra med.Kolla upp referenser såtillvida att du inte vänder dig till samma företag som jag, för då har du mitt ord på att de är bra.Se till att företaget har F-skattebevis och är momsregistrerade.

Det var några punkter som kommer hjälpa dig och om du följer dessa råd kommer det gå bra.

Snickarna på detta företag var också mycket professionella och gjorde jobbet snabbt och effektivt. På det hela taget är jag verkligen nöjd med detta byggföretag och kan varmt rekommendera dem!

LYCKA TILL MED DIN HUSRENOVERING OCH TACK FÖR ATT DU LÄSTE MITT INLÄGG OM BYGGANDE!

PS: Missa verkligen inte nästa inlägg, för där kommer jag att dela med mig om mina bästa recept på knäck och ischoklad. Var bara försiktiga om ni ska bita i en knäckbit så slipper ni ett akutbesök till tandläkaren????